O mulțime de goluri și leneș. Sparta a Betano trecut prin Europa

Părinții și eliminarea au rămas, totuși au avut impresii în ochii lor. Letna vândută le-a aplaudat în picioare și bărbații încrezători din Villarreal au apucat. Un outsider decimat de Spartan nu a renunțat, a făcut un teatru de fotbal dintr-un meci determinat și merită Betano mulțumit. Mulțumesc pentru întreaga călătorie care a început în iulie anul trecut. Chiar daca Sparta si-a pierdut ambele meciuri in sferturile de finala ale Ligii Europei, succesul ei nu trebuie sa scada. “Echipa este in Europa. Vom fi și mai puternici dacă ne descurcăm bine “, a spus antrenorul Zdeněk Ščasný înainte de miezul nopții de joi. Ce diferență față de timidul timid care se pregătea pentru elvețianul Thun acum opt luni.Asta a avut deja un eveniment nefericit cu CSKA Moscova în runda preliminară a Ligii Campionilor. Sparta a sperat că va sparge în cele din urmă Betano nobilimea și va câștiga sute de milioane. Pentru prima dată în 11 ani. Ea a încercat, a avut o reluare mare, dar nu și-a păstrat concentrarea sau nervii și a ascultat din nou că ar putea doar să încurce meciuri importante.

“Au fost, nu. Numără-l mâine. Am avansat la Liga Europeană, dar conta cât de multe goluri am marcat. De asemenea, calculați câți am dat. Găsiți ceva dezgustător Betano pariuri online bonus depunere din nou.De ce numeri câte goluri am marcat și nu scrii să faci ceva? Pentru 100 milioane

Deși atmosfera nu amintea deloc de bunăstarea, sa născut ceva mare. Sparta a marcat în fiecare din cele 16 meciuri. Nu a pierdut de douăsprezece ori la rând, înainte ca ea să lovească marele Villarreal. Europa a demonstrat că, după ani de suferință, poate descoperi Betano (cel puțin în Republica Cehă) jucători moderni, cu o preluare rapidă și cu relief.Excelent a fost agresivul universitar Frýdek, Brabecul a fost foarte bun, iar cel mai tânăr atacant Juliș a adunat în mod surprinzător 9 meciuri și 3 goluri la problemele de sănătate ale lui Lafat. Mijlocașul Dočkal are 5 goluri! La sfârșitul misiunii spartane, Ščasný a zâmbit. S-ar putea vedea că echipa Ligii Europei a fost întărită. “A fost creată o mare petrecere. Băieții se comportă diferit Betano decât atunci când am venit aici “, a spus antrenorul și a subliniat imediat căpitanului:” Uită-te la David Lafat, cum subordonează intereselor echipei. ”

însoțite de pierderi inutile în liga și ocazional în cupă.În special, Tripoli greacă a avut probleme: două goluri furate de la Lafat și o egalitate de 1: 1.

A alerga timpuriu la curte, împingând jucătorul de pe arbitrul croat – pentru al face singur. Casa a provocat încă, așa că, după o altă împingere în fața cabinelor, Timny a venit la reporteri, cu o expresie calmă, dar sa fiert în el. “Da, a furat. Acesta este cuvântul potrivit. Aceasta Betano este o rușine a fotbalului, arbitrul a făcut-o conștient, de la început știa ce face “, a spus el.Din cauza cuvintelor ascuțite pentru care și-a cerut scuze, a fost condamnat Betano la două jocuri cu Schalke, pe care Sparta la revizuit.

Este exact un an de când Timmy a făcut schimb de Vitezslav Lavicka. Era ca și cum, prin natura sa violentă și mișcările tactice neașteptate, el a dat Spartei o nouă energie. Un meci joacă pe trei apărători, altul pe patru. Unul fără Lafata, celălalt cu el. Ca represalii Betano în Krasnodar. Întârzierea mare datorată avioanelor și controlul pașaportului lung. A fost un timp greu, timpul să se relaxeze înainte de antrenament a fost scurtat. În plus, șoferul de autobuz, în care întreaga echipă stătea deja, nu și nu coborâse de pe pistă.Chiar și astăzi, șoferul rus ar putea auzi un sunet plicticos Betano în urechile lui, așa cum Tim furios și-a bătut geamul cabinei, indiferent de ce conducea el! Nu a mers…

Înainte de răzbunarea opt finală cu Lazio, antrenorul a fost complet calm și relaxat. Știa că Sparta trecea peste plan. Partenerii au călătorit, de Betano asemenea, cu jucătorii, sugerând că succesul favoritului nu este luat în calcul. Dar a existat un șoc, o victorie cu 3-0 în Roma și încă o rundă. A fost un drum greu de descris, să spunem factorul X, care se afla în Liga Europeană. Acum este vorba despre modul în care călătoria spartană va continua. Titlul se datorează în mare parte unei pierderi de nouă puncte Betano în Pilsen, vara se așteaptă ca câțiva jucători importanți să găsească oferte interesante din străinătate.

“Poate că o bordură masivă nu ne așteaptă.Sparta nu are nevoie să vândă jucătorul. Numai atunci când îl forțează. Când băieții văd că este o modalitate bună de a merge, ei nici nu vor să plece “, a spus Timeless. Dacă ar fi avut o bună estimare, Liga Campionilor s-ar putea Betano apropia. Este la un nivel mai înalt decât Liga Europeană.